2/04/2013

today i don't feel like doing anything, niinkö ?

Photobucket Photobucket
Hello my buddies♥ Tämmösen viikon tauon jälkeen tuun taas vaihteeks vaan kertomaan viikonlopusta.. Kuinka tylsä ja elämänhaluton ihminen mää oikeen arkipäivinä oon ? Aamulla herään, meen kouluun, jumitan, jumitan, jumitan, pääsen kotiin, meen salille tai lenkille, syön aina välillä, pelaan candy crush sagaa (eli koitan päästä tasoa 65 läpi.. toivotonta) ja syön taas lisää, sitte nukahan. How exciting..
Okei oli meillä viime viikolla bändikurssin ensimmäinen konsertti, joka ainaki omasta mielestä meni aika penkinalle, mutta elämä jatkuu. Kävin kokeilemassa reggae dancehallia, enkä nyt sitte osaa päättää että ilmottaudunko taas kerran tylsänä ja nössönä stylemixiin vai repäsenkö ja lähenkö sheikkamaan joka tiistai emmin kanssa reggae tunneille. Vaikeita valintoja mulla, mullistaa mun maailmaa ihan suunnattomasti :D Toivottavasti tää viikko ois ees hitusen tapahtumarikkaampi, kun edeltäjänsä! 
Photobucket Photobucket Photobucket
Perjantaina oli se meijän kauan odotettu "tyttöjenilta", joka alotettiin muka niin naisellisesti Amarillosta. Paskat me mitää asiallisesti osattu käyttäytyä, saatika sitte että ois jotenki oltu naisellisia.. Kummastakaan ei tietookaan! Tärkeintä kuitenki oli, että ruoka maistu ja seura oli parasta A-luokkaa. 
Amarillon jälkeen haettiin vauhtia kaupasta ja mentiin sitte filmtownin kautta Reijalle. Mukaan tarttu kaks elokuvaa "journey 2", joka nyt oli vielä ihan katottavaa materiaalia kiitos komeitten näyttelijöiden, ja joku aivan sysipaska kauhuleffa D: Mun verkkokalvot sai ikuisia traumoja siitä paskasta mitä niille syötettiin.. Oli ehkä surkein elokuva sitte mykkäelokuvien jälkeen. 
Photobucket PhotobucketPhotobucket Lettujen paiston, mässäilyn, hienojen kuvien, leffojen ja ongelmien kautta voittoon. Sain kaikki muut tytöt paitsi Henen raahattua mun mukaan Kaunisharjuun viettää loppuyötä vähän alkuillasta poikkeevalla tavalla!
Vaihettiin jumpsuitit ja collarit pois, laitettiin vähän parempaa päälle ja mentiin. Loppuyön tunnelmista annan kuvien puhua puolestaan, koska ne varmaan hallitsee sen mua paremmin, ainaki näin maanantai iltana, kolmen tunnin yöunien jälkeen.. Enjoy this shit ja hyvät yöt♥ 
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Huikee, tapahtumarikas ja unohtumaton perjantai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla