12/28/2012

Even though it hurts I can’t slow down.

Moikka ! :) Tosiaan Tuuli jo mainitsikin teille yllätyspostauksesta ja tässä sitä sit tulis. (: Elikkä me puhuttiin jo elokuussa, et tehään tämmönen vaihtopostaus. :) Eli joo. Tuo yks hölmö oli meillä tiistaista eiliseen. Se oli kyllä kunnon jumitusta, kuten aina. :D Katottiin varmaan viis leffaa, tapeltiin laitteiden kanssa, laulettiin karokeeta, syötiin, leivottiin pipareita ja torttuja sekä otettiin kuvia yllätysyllätys! :p Ulkona oli vaan niin järkyttävän kylmä, et ei me siellä sit loppujen lopuks hirveen kauaa viihytty. 
Photobucket
Enää alle viikko lomaa.. Damn it. Sit takas koulunpenkille ja keittiöjaksolle. Hmh. Ei auta.. Meidän päivät ens jaksossa menee kyllä ihan miten sattuu. Yhtenä päivänä alkaa yheltä ja toisena loppuu kuudelta. /: Ei maistu. Mut nyt kun toppi on ohi niin pääsee viikonlopuiks kotiin. Parasta. ♥
Photobucket
Oon koko päivän vaan kuunnellu viime kesän biisejä ja haaveillu kesästä. Voisko se tulla jo?♥ Sais olla vaan ja nauttia lämmöstä ja tehä mitä mieleen tulee. Sit on Summer Up, PipeFest ja varmaa muutaki kivaa tulee. :) Oi, can't wait ! (: Täytyy vaan toivoo, että ens kesänä ois paremmat säät. Viime kesänä sato liikaa. /: Not nice.
Minä kiitän ja kuittaan!♥ Tuulin postaukseen pääsette tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla